CAJI PROM-9201 EPROM Programmer

For at kunne tage backup af firmware til mine måleinstrumenter, er jeg nødsaget til at købe de EPROM og MCU brænder/læsere jeg kan få fat i. Denne gang blev det til en PROM-9201.
Desværre er der ikke meget information om dem på nettet, derfor vil jeg opdatere dette indlæg løbende når jeg ved mere.

Jeg er i bisiddelse af software til denne model og andre, men uploader det først når jeg ved det fungerer. Det lykkedes mig dog at tage en masse billeder indevendigt som udevendigt, hvis andre skulle mangle. Derudover har jeg også læst dens egen EPROM, hvor firmwaren til CPU’en ligger på og lagt et link op hvor det kan hentes. EPROM’en som er monteret i den er en 27C256.

Denne programmer kan godt opereres manuelt uden tilhørende software på PC. En device liste samt en simpel brugeranvisning kommer også!


Firmware:

PROM_9201_Firmware.bin

 2,220 total views,  2 views today

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*