Om

Mit navn er Christian Lind Vie Madsen, og kører udelukkende denne webside for at dele mine elektronik projekter, viden, samt et personligt bibliotek for vigtig software og firmware for at holde ældre ting kørende i fremtiden.

Min baggrund er at jeg er født i en lille by på Lolland kaldet Rødby, hvor jeg havde hele min barndom og allerede fra barn var jeg helt vild med elektronik. Jeg startede med at gå på Rødby byskole (senere kaldt Søndre Skole), indtil 7. Klasse, hvorefter jeg blev overflyttet til Skt. Birgitta privatskole i Maribo.
Da jeg færdiggjorde folkeskolen begyndte jeg på HTX i Nykøbing Falster, hvor jeg gik på Mat/Fys linjen. Dog blev mine forældre skilt i mellemtiden, som gjorde at jeg dumpede Matematik A, derfor tog jeg et Mat A kursus på DTU i Lyngby og fik opgraderet mit Mat B til Mat A.
Så flyttede jeg til Aarhus i 2018 og påbegyndte min uddannelse som Diplom ingeniør i Elektronik.

Her i 2022 blev jeg så færdiguddannet Diplom ingeniør i elektronik på Aarhus Universitet med specialisering i Højfrekvens elektronik.
Jeg interesserer mig for mikrocontrollere, RF design, radioer, HiFi udstyr, reparation af dette mm. Desuden er jeg radioamatør med A licens, men startede på 11 meter båndet.

 1,791 total views,  2 views today